';

莱佛士哲学博士

学习途径

工商管理哲学博士

MQA/PA/11782 | KPT/N/345/8/1076 (10/2026)

工商管理哲学博士是一个纯学术的研究型课程。其目的为提供学生们在他们有兴趣的商业系领域深度研究知识。其课程最主要的特点为以科学哲学的角度来运用研究方法。它也融入了系统性及伦理性的方法来执行研究以便能在教育及商业界提供新的知识。 学生将拥有全面性的商业知识并能展现独立研究的能力。他们也将被训练来分析及深研复杂的管理问题以便能加强先进的商业活动。

课程学制: 3-6年(全日制)/ 4-8年(兼职)
招生:1月/5月/9月

– 组织行为
– 操作管理
– 商业伦理

对其他的商业领域有兴趣?现在即可联络我们以向我们的博士生导师询问。

论文章节

• 论文绪论
  • 文献综述
  • 研究方法
  • 研究结果
  • 讨论与结论

Shangari a/p MANOHARAN
工商管理硕士 (2018)

stutestimonial

Raffles University’s professors and courses have given me a deeper knowledge of the global environment and aided my personal development in decision making in my professional space.

Raffles’ MBA course was not only about pursuing a degree but most importantly, it was about making valuable connections, networks and collaborations among colleagues who came from a diverse expertise within their industry.

Wendy LAI Kwee Yee
工商管理硕士(2019)

wendy

The Raffles MBA was a stepping stone for my career and personal development. It gave me the tools to tackle and manage top decisions. I work for an international Pharmaceutical manufacturing company and with the knowledge and experience gained from MBA, I am able to communicate effectively with the management and make an effective contribution to the company’s success.

Karen WONG Wee Fun
工商管理硕士(2017)

karen

Being the leader of a sales team, I needed relevant knowledge to be able to lead and achieve our team’s targets. Although I have worked in this industry for a long time, higher qualification was necessary for me to move ahead in my career. I am glad to have met my lecturers and course mates whoo have guided me with their knowledge from working in their own industries.

学生感言

Shangari a/p MANOHARAN
工商管理硕士 (2018)

stutestimonial